Denné Menu
Od: 23.4.2018 – do: 29.4.2018
Reštaurácia 69 u Rybárovcov
Polievka 0,50 - jedlo 3,40 - kompletné menu 3,90 €
Denné menu sa podáva od: 11°° hod do: 14°° hod.
Pondelok: 23.4.2018
Polievka: 1,7/ Lúsková polievka na kyslo, chlieb 0,33/50gA: 1,7/ Zapek.kuracie prsia so slaninou asyrom, dusená ryža, zel. obloženie 100/150/50g
B: 1,7/ Tvarohové rezance na sladko alebo slano 350g
C: 1,3,7/ Rukola,avokádo,vajce,toast,dressing 350g
Utorok: 24.4.2018
Polievka: 1,7/ Mrkvová polievka so zázvorom a mrvenicou 0,33lA: 1,7/ Szegedínsky guláš s knedľou 100/150g
B: 1,7/ Bryndzové halušky so slaninou 350g
C: 1,7/ Pestrí zeleninový šalát,toast, dressing
Streda: 25.4.2018
Polievka: 1,,7 / Fazuľová polievka s klobásou, pečivo 0,33/50gA: 1,7/ Balkánske čufty, zemiakové pyré, kyslá uhorka 100/150/50g
B: 1,7/ Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 350g
C: 1,4,7/ Miešaná zelenina s rybími prstami toast, dressing 350g
Štvrtok: 26.4.2018
Polievka: 1,7/ Kalerábová polievka s kus-kusom 0,33lA: 1,7/ Prír. bravčové kareé s volským okom, 1/2 ryža+ 1/2 hranolky, zel. obloženie 100/150/50g
B: 1,7/ Cestovina s dubákovou omáčkou a slaninou 350g
C: 1,7/ Listový šalát s fazuľou a kukuricou, strúh.syr, toats,dressing 350g
Bonus: dezert
Piatok: 27.4.2018
Polievka: 1,/ Hlivová polievka so zemiakmi 0,33lA: 1,3,7/ Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka 100/150/50g
B: 1,7/ Hydinové rizoto, strúhaný syr, uhorkový šalát 350/50g
C: 1,3,7/ Palacinky s lekvárom, šľahačka ,čokoláda 350g
Gurmánska minútka: 5,30€
Polievka: Podľa dennej ponuky1,7/ Pikantné bravčové soté Budapest, dusená ryža, zel. obloženie 130/150/50g
Gramáž mäsovej zložky je uvádzaná v surovom stave, gramáže príloh a bezmäsitých jedál sú uvedené po tepelnej úprave. Polievky sú v objeme 0,33l.
V jedlách sa nachádzajú alergény podľa označenia 1.obilniny, 2.kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sójové zrná, 7.mlieko, 8.orechy, 9.zeler, 10.horčica, 11.sezamové semená, 12.oxid siričitý, 13.vlčí bôb, 14.mäkkýše.
jozefrybar69@gmail.com
tel: 033/64 07 217
mobil: 0911 667 600